LED светло за лајсни Вести

Карактеристики на прилагодените Linkable T5 LED светла за лајсни

2022-08-15

Приспособеното Linkable T5 LED светло за летва е осветлување кое се состои од LED извор на светлина, контролен уред (обично напојување), компоненти за дистрибуција на светлина и школка. Може да се примени на декоративно осветлување за украсување на автомобили, светлосни знаци, рекламни знаци, вински кабинети, кабинети за накит и места за забава.
Со развојот и промената на современото општество, брзиот модерен живот е се повеќе прифатен од луѓето, а луѓето се повеќе и повеќе бараат квалитетен живот. Прилагодените Linkable T5 LED светла за лајсни исто така се користат сè почесто. Заштедува енергија и е еколошки, а луѓето длабоко го сакаат.


Карактеристики на прилагодените Linkable T5 LED светла за лајсни:
1. Напојувањето на прилагоденото Linkable T5 LED светло за летва е инсталирано во флексибилна пластика, а патеката за напојување е исто така целосно покриена. Нема потреба да се грижите за опасноста предизвикана од водата и струјата при употреба, бидејќи изолацијата и водоотпорноста се особено добри.
2. Поради неговата силна отпорност на временските услови, може да се користи во надворешни средини. Без оглед на температурните промени, или ветерот и дождот нема да предизвикаат штета. Не е лесно да се скрши, долг работен век.


тел
Е-пошта
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept