Вести од индустријата

Сина месечина SMD LED downlight за купување вештини

2022-08-15

Сината месечина SMD LED downlight може да се каже дека е одлично шоу во областа на комерцијалното осветлување и осветлувањето во домот, но за повеќето луѓе, купувањето на LED светла навистина стана проблем. Денес, ќе анализирам неколку техники за купување LED долни светла:

 KOFI LIGHTING

Неколку купени делови од Blue moon SMD LED downlight: панел, држач за светилка, држач и рефлектор. Материјалот на панелот е генерално како што следува: железен лим, леано алуминиум, алуминиум, нерѓосувачки челик.
Управувањето со железен лим се користи што помалку, но цената е евтина, така што алатот треба повеќе да се користи, бидејќи времето на реновирање на алатот е побрзо. Подобрувањето на домот е најмалку повеќе од 5 години. Затоа, се препорачува да се користи излеан алуминиум, алуминиум или нерѓосувачки челик за подобрување на домот.
Бојата на светлото на сината месечина SMD LED светлината е главно никел со песок, а бојата на алуминиумските светла треба да биде диверзифицирана, главно во три бои: песочно златно, песочно сребрено и песочно црно, додека нерѓосувачкиот челик е главно природен .

тел
Е-пошта
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept