LED светло за поплавување Вести

За LED поплава светлина

2023-02-27

· Супер светла ЛЕД: LED светло за поплавување на отворено може да произведе до 3000-20000lm осветленост, агол од 120° зрак, површина на осветлување до 200 ㎡ и може да ви заштеди до 80% сметка за електрична енергија во споредба со традиционални халогени светла на отворено.


· Висококвалитетни и долготрајни: Рефлекторите предводени од пара Надворешните делови се направени од задебелен алуминиум ADC12, кој има подобра топлина дисипација од други слични предмети и може да ви обезбеди работен век до 30.000+ часови.


· IP65 Високо водоотпорно ниво: Преносното светло за поплавување е запечатени со многу водоотпорен лепак, и секое светло е водоотпорно тестирано обезбеди усогласеност со стандардот. Оставете ја светилката да работи нормално на дожд, снег, топлина или студена средина (температура на работната средина: -20~50℃)


· Широка примена: Не само што може да се користи како поплава на отворено светла за дворови, базени, паркинзи, влезови, стадиони, кошарка судови, итн., но може да се користат и како LED работни светла за магацини, фабрики итн.


· Лесно се монтира: фиксирајте го прилагодливиот метален држач со вклучените завртки, и можете да ги инсталирате LED безбедносните светла на отворено на ѕид, таван или каде и да посакате. Обезбедете ефикасно осветлување за вашето живеење околина и додадете дополнителна безбедност на вашиот дом.


тел
Е-пошта
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept