LED светла - Просериски комунални светилки

ЛЕД ЗЕМЈОДЕЛСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ

2023-02-06


LED ЗЕМЈОДЕЛСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ


Земјоделските средини најдобро се развиваат со посилно осветлување, како што се LED диоди. Тие ги подобруваат одржливите земјоделски практики затоа што се енергетски ефикасни и се поудобно опкружување за работа.

Во споредба со конвенционалните светилки, LED диоди се многу издржливи бидејќи се обвиткани со цврста, транспарентна пластика наместо традиционална стаклена нишка или цевка која лесно може да се скрши. Што значи, тие траат многу подолго на отворено.

LED светла ЗА ФАРМИ

Дали е тоа за добиток или хортикултурата, светло осветлена фарма помага да се обезбедат побезбедни работни места за земјоделците. LED диодите се покажуваат како посветли од светилките со вжарено и траат многу подолго.

Бидејќи тие се ниско одржување и трајно осветлување, земјоделците имаат можност да работат на други задачи освен често менување на светилките. LED диодите имаат и поладна температура од конвенционалните светилки, што ги прави надворешните и внатрешните области поудобни и за двете земјоделците и нивните производи.



тел
Е-пошта
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept