LED светла - Просериски комунални светилки

Надворешни доверливи LED светла - Вести - Jiangmen Kofi Lighting Technology Co., Ltd

2023-01-03

Надворешни Сигурни LED светлосни светилки


Надворешни Сигурни LED светлосни светилкие направен од алуминиум и поликарбонат. Бојата на куќиштето е црна. Таа е погодна за на отворено средини. НаНадворешни Сигурни LED светлосни светилкинаправено од висококвалитетни алуминиумски материјали и LED чипови, тој е лесен, издржлив, низок потрошувачка на енергија и еколошки. Ова светло е доказна светилка IP65+ што овозможува да се користи на отворено кога врне. Ова е идеално за на отворено употреба како што се градини, фарми, дрвја, мостови, згради или кое било друго место каде што сака.



ЛЕР Разводна кутија и домување на оваДоверливо LED светло на отворено Светлиние алуминиум и поликарбонат. Бојата на куќиштето е црна. Леано алуминиумско изработено во бакелит материјал за покривање, без 'рѓа или кородирање во најтешката средина. Се применува во сува, влажна или влажна средина.


НаНадворешни Сигурни LED светлосни светилкиима одличен ефект на дисипација на топлина и Тело на радијаторот од чист алуминиум. Ова е идеално не само за надворешна употреба, туку и за затворен простор на места без сонце како стаклена градина, внатрешна градина, вертикална фарма, расте шатор, итн.



тел
Е-пошта
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept